Deželna banka Slovenije

Deželna banka Slovenije, Kolodvorska ulica 9, SI-1000 Ljubljana, T: 01 47 27 100, E: info@dbs.si, S: www.dbs.si

Deželna banka Slovenije je slovenska univerzalna banka. Cenovno ugodna ponudba je namenjena vsem (prebivalstvo, mladi, pravne osebe, kmetovalci), dostopna je v široki mreži  poslovalnic širom po Sloveniji, saj je tretja najbolj razvejena mreža v Sloveniji. 

Velik poudarek dajemo osebnemu stiku, obenem pa strankam omogočamo tudi najsodobnejše elektronske načine poslovanja. Ker želimo ponuditi strankam še več, smo v ponudbo vključili vse vrste zavarovanj, že več let so v izbranih poslovalnicah naprodaj tudi spominski in zbirateljski kovanci, ki jih izdaja Republika Slovenija.

Krediti za kmetijsko dejavnost

Krediti za kmetijsko dejavnost so namenjeni kmetovalcem, ki potrebujejo sredstva za nove naložbe ter za obratna sredstva v okviru delovanja kmetije. Najamete lahko kratkoročni ali dolgoročni kredit, odplačujete pa ga lahko na različne načine, mesečno, 3-mesečno, 6-mesečno ali pa z letnim obrokom. Velja tudi za kmetovalce, ki še niste stranke naše banke. 

Paket Mladi prevzemnik

Paket Mladi prevzemnik smo pripravili za kmetovalce, mlade prevzemnike, ki si želijo znižati stroške bančnega poslovanja. Če se odločite za paket, boste ob najemu kredita za kmetijsko dejavnost imeli ugodnejše pogoje. Preverite v vam najbližji poslovalnici DBS. 

Stanovanjski kredit – za tisto, kar zmanjka

Ena izmed večjih življenjskih prelomnic je selitev na svoje.  Odločamo se o gradnji lastnega doma ali nakupa. To je dolgoročno smiselna odločitev, saj gre za naložbo. Vsekakor pa gre za velik finančni zalogaj, zato v DBS pravimo, da je nakup ali gradnja kar družinski projekt. Nekaj prispeva babi, nekaj starši in nekaj prihranimo sami. Za tisto, kar zmanjka, pa je tukaj stanovanjski kredit DBS

Paket Setev za nove stranke

V DBS vas pričakujemo z dobrodošlico za nove stranke. Z ugodnostmi, združenimi v Paket setev, bo vaše bančno poslovanje še bolj ugodno. Paket združuje ugodnosti najbolj razširjenih storitev, ponujamo pa vam še ugodnejše pogoje pri najemu kredita.  Pridružite se družbi zadovoljnih strank.

Kartica z obroki vedno pri roki.

Stroške vaših nakupov preprosto poravnajte na obroke. Po nakupu, opravljenem doma, v tujini ali na spletu, se odločite, na koliko obrokov boste stroške nakupa razdelili. Za nakupe nad 50 evrov s plačilom do največ 12 obrokov. Plačilo preprosto potrdite z odgovorom na SMS. Preprosto in hitro. Privoščite si več z obročno kartico Activa Mastercard®.

Strokovni partnerji