NLB d.d.

NLB d.d. Trg republike 2, SI-1520 Ljubljana, (0)1 477 20 00, E: info@nlb.si, S: www.nlb.si

Predstavljamo bančno ponudbo po meri kmetovalcev.

NLB Agro. Svetovanje. Financiranje. Razvoj.

www.nlb.si/agro

NLB Skupina je največja bančno-finančna skupina v Sloveniji s strateško osredotočenostjo na trge Jugovzhodne Evrope. Poleg Slovenije je prisotna še na šestih trgih, na katerih štiri hčerinske družbe presegajo 10-odstotni tržni delež.    

NLB Skupina ni zgolj finančna skupina. Poleg uspešnega poslovanja in dobrih finančnih rezultatov, ki pripomorejo h gospodarskemu razvoju Jugovzhodne Evrope, želimo sodelovati tudi pri oblikovanju in izboljšanju okolja, kjer živimo, ter prispevati k boljši kakovosti življenja.

Na spletnem sejmu AGRA se predstavljamo z NLB Agro - prilagojeno ponudbo za kmetovalce. Izberite fleksibilni kredit, ki ga lahko prilagajate letnim časom in letinam ali pa se odločite za individualno ponudbo financiranja, ki jo oblikujemo glede na posebnosti vašega kmetijskega gospodarstva. Naši specializirani strokovnjaki vam lahko svetujejo pri pridobivanju financiranja za modernizacijo kmetije in nudijo podporo pri številnih finančnih izzivih kmetovanja. Verjamemo, da se dobra finančna rešitev vedno začne z nasvetom.

Strokovni partnerji