Gradnja


COVERTUNNEL, d. o. o.

Covertunnel, projektira, izdeluje in montira visoko kakovostne izdelke z najboljšimi tehnološkimi materiali na trgu danes. Ravno zato lahko izda potrdilo oz. garancijo za svoje izdelke. Naša posebnost je postavitev premičnih struktur, ki ne potrebujejo posebne podlage ali betonskih temeljev.

preberi več

ZMT TIM

Na slovenskem trgu smo že 10 let

Ponujamo širok izbor vseh vrst vrat. še posebej svoje izdelke visoke kakovosti po dostopnih cenah. Dajemo dolgoročne garancije na trajanje in kakovost različnih izdelkov, kot tudi strokoven, korekten odnos do stranke in tudi kvalitetno montažo, svetovanje, servis, demontaža oken in vrat. Garažna vrata: sekcijska dvižna vrata z možnostjo osebnega prehoda in nizkim pragom; industrijska dvižna vrata, rolo vrata; montaža in prodaja vseh vrst oken.

preberi več

Eternit Slovenija

Vodilno podjetje na območju JV Evrope

Vodilno podjetje na območju JV Evrope, ki proizvaja in trži vlaknocementne izdelke za streho, fasado in vrt. Glavna dejavnost je proizvodnja valovitih strešnih plošč Valovitka® ter ročno izdelanih zaključnih elementov za streho ter trženje strešnih in fasadnih plošč ter sistemov Swisspearl®.

preberi več

Strokovni partnerji