SIP Strojna industrija

SIP Strojna industrija, d. d., Juhartova ulica 2, SI-3311 Šempeter v Savinjski dolini, +386 3 703 85 00, E: info@sip.si, S: www.sip.si

SIP – Robustno spravilo travinja

Povečajte kakovost pridelane krme z uporabo inovativnih sistemov podjetja SIP.

Pokličite nas in preverite zalogo pri naših trgovcih. Prodajno mrežo najdete na www.sip.si.

Kontakt: +386 3 703 85 20, prodaja@sip.si

Spremljajte našo stran na FACEBOOKU, kjer bo v času spletne Agre potekala zanimiva NAGRADNA IGRA #SIPAGRA2020

SIP Strojna industrija | Agra 2020

Predvajaj video
SIP Strojna industrija | Agra 2020

Varno delo celo na najzahtevnejših terenih

Košnja strmih, gorskih pobočij zahteva spretno upravljanje s strojem in traktorjem. Čelne kosilnice DISC F ALP s težiščem blizu traktorja in odlično preglednostjo pred strojem omogočajo čist, enakomeren rez in varno delo na najzahtevnejših terenih.

Natančen raztros in hitro sušenje krme

Lahki in vzdržljivi alpinski obračalniki s svojo specifično zasnovo omogočajo varno delo na nagnjenih terenih in zagotavljajo čisto in visokokakovostno krmo. Glavne prvine teh obračalnikov so popolna stabilnost, okretnost in enostavno vzdrževanje.

Lahki, čisti in zračni zgrabki

Idealni zgrabljalniki za delo na manjših in bolj strmih parcelah. Največja prednost je kopirno kolo, ki zagotavlja manj zemlje v zgrabku, saj vzmetni prsti ne podrsavajo po tleh, zagotavlja manjšo obrabo vzmetnih prstov in s tem njihovo daljšo življenjsko dobo.


Učinkovit način zgrabljanja krme in najpomembnejše – čista krma

Pobiralni zgrabljalnik ALP je sestavljen iz patentirane fleksibilne pobiralne naprave in transportnega traku, ki je pri alpinski liniji ožji in je s tem lahko težišče bližje traktorju. Tako je omogočeno varno in enostavno delo tudi na strmih terenih. Robustni priklop s sistemom hidropnevmatskega vzmetenja poskrbi za odlično odzivnost na spremembe v terenu.


Enakomerno in natančno trosenje na vseh terenih

Ob različnih nosilnostih, lahki konstrukciji, širokem koloteku in primerno znižanem težišču zagotavljajo stabilnost in optimalen raztros gnojil na domala vsakem terenu. Glavne prvine alpinskih trosilnikov so popolna stabilnost, okretnost in enostavno vzdrževanje.


Strokovni partnerji