Urejanje okolja


Lešnik Lenart

Že od leta 1976

V podjetju Lešnik Lenart, že od leta 1976 razvijamo in izdelujemo strojno komunalno opremo in prednjo hidravliko za traktorje in druga gospodarska vozila. Z nenehnim iskanjem inovativnih rešitev izstopamo po kompaktnosti, kakovosti in prilagodljivosti naših izdelkov.

preberi več

STIHL Slovenija

AKTUALNO: spomladansko čiščenje z visokotlačnimi čistilci STIHL

Naj gre za pranje avtomobila, kolesa, čiščenje vrtnega pohištva, fasade ali samega dvorišča in okolice hiše, boste v ponudbi STIHL visokotlačnih čistilnikov zagotovo našli model, ki vam bo odlično služil pri vašem opravilu. 
preberi več

Armex Armature

Podjetje Armex Armature je specializirano za svetovanje in prodajo čistilnih naprav in kompletnih rešitev za zbiranje in uporabo deževnice. Z 28-letno prisotnostjo na trgu dokazujejo svojo strokovnost v iskanju cenovno optimiziranih rešitev brez skritih in dodatnih stroškov za kupce.

preberi več

Opara

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja Opara je zagotavljati vrhunsko ponudbo izdelkov za vrt, gozd, dom in okolico. TRADICIJA, GARANCIJA, ZANESLJIVOST so trije glavni stebri, ki definirajo naše podjetje. TRADICIJA – začetki družinskega podjetja Opara segajo v leto 1956.

preberi več

Roteus

Roteus, d. o. o.

Smo zanesljiv partner resnih poklicnih in ljubiteljskih mojstrov zelenih površin, partner gospodarjev, ki uživajo v lepo oblikovani naravi, v čistih linijah in hitrih rešitvah. Prepričujemo z izdelkom TURBOTRIMM, ki je partner sodobnega časa in gospodarjenja z denarjem. Nepredvidljivo prihodnost, v katero vlagamo in katero ustvarjamo, ustvarjamo za naše rodove. S svojo ekipo želimo graditi na spoštljivi kulturi, ohranjati svojo tradicijo, vlagati v mlade upe. Smo dober razvojni partner in podpora večjim proizvajalcem.

preberi več

Strokovni partnerji