GEA

Tovarna olja Gea d.o.o., Trg svobode 3, SI-2310 Slovenska Bistrica, Slovenija, T: 02/843 2610, F: 02/843 2613, E: info@gea.si, S: www.gea.si

Kakovost

Tradicijo oljarstva od leta 1904 nadgrajujemo s sodobno tehnologijo in znanji, ki ob izboru najkakovostnejših surovin zagotavljajo najvišjo kakovost naših izdelkov.

GEA Štajersko prekmursko bučno olje – ZMAGOVALEC TESTA ZPS

GEA Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija je zmagovalec mednarodnega testa, ki ga je izvedla Zveza potrošnikov Slovenije v sodelovanju z avstrijsko potrošniško organizacijo. Skupaj so preverili kar 27 vzorcev bučnih olj iz Slovenije in Avstrije. GEA Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija je zasedlo najvišje mesto med 8 vzorci, ki jih potrošniki najpogosteje kupijo, pa tudi med vzorci iz Avstrije, in dobilo oceno zelo dobro.

GEA BIO semena – prehranski zakladi

Semena vsebujejo vse, kar je v osnovi potrebno, da se razvije nova rastlina. Med drugim predstavljajo različna semena zelo dober  vir prehranskih vlaknin, zdravih maščob in beljakovin, v njih pa najdemo tudi številne vitamine in minerale. Semena so pogosto tudi prava zakladnica antioksidantov. Uvrščanje različnih semen v prehrano lahko tako zmanjša tveganje za številne težave z zdravjem.

GEA BIO olja – za vrhunska kulinarična doživetja

GEA BIO olja predstavljajo najvišji nivo kakovosti olj GEA. Namenjena so tako največjim gurmanom kot vsem tistim, ki skrbijo za kakovosten način življenja. Izdelana so iz ekološko pridelanih plodov in semen, kar dokazuje pridobljeni EKO certifikat. So odličnega polnega okusa in ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov.

GEA ekstra deviško oljčno olje

Ekstra deviško oljčne olje je olje višje kategorije, pridobljeno iz najboljših, na vročem mediteranskem soncu in vetru naravno pridelanih oljk. Olje odlikujejo visoka oksidacijska in termična stabilnost ter visoka vsebnost enkrat nenasičenih maščobnih kislin. Izbirate lahko med različnimi okusi ekstra deviškega oljčnega olja – od blagega do bolj pikantnega okusa za razvajanje zahtevnejših gurmanov.

GEA delikatese – skrivnost polnega okusa

GEA delikatese v Tovarni olja Gea izdelujemo že več kot 25 let po tradicionalni recepturi iz rafiniranega sončničnega olja lastne pridelave. Izdelke odlikuje bogat in harmoničen okus, zasnovan na osnovi dolgotrajnih raziskav in testiranj okusa slovenskih potrošnikov.

Strokovni partnerji